Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant està donant el seu consentiment per al seu ús.QUI SOM

Enric Ferrer i Fill S.A. és una empresa familiar fundada per Enric Ferrer Bardera l’any 1952, qui començà l’activitat repartint material amb un camió elèctric per les rodalies de la població de Celrà.
Actualment, continua essent una empresa familiar, dirigida per Joan Ferrer Vila.
L’any 1980 ens vam traslladar a les nostres actuals instal·lacions, on desenvolupem la venda de material de construcció, ferreteria, àrids, transports i excavacions.
Des de l’any 2002 disposem d’una nova exposició, on hi podreu trobar una àmplia mostra de ceràmiques, mosaics, banys, mobles, aixetes de bany i cuina, hidromassatges i tots els complements necessaris per fer la vostra cambra de bany més acollidora.
En conclusió, a casa nostra hi trobareu tot el necessari per a la vostra llar, des del material d’obra fins a la decoració de l’interior, incloent-hi també qualsevol tipus d’informació que us pugui ser útil, ja que avui en dia formem part del GRUP GAMMA.

Nº d’inscripció 09000001558 al registre d’empreses acreditades al sector de la construcció de Catalunya.
Codi TRC-00205 al registre de transportistes de residus inerts de construcció i demolició de Catalunya.

MAGATZEM

EXPOSICIÓ