Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant està donant el seu consentiment per al seu ús.Publicat el 20-03-2019 a les 12:06

OFERTA de Pintura!

Apunta't aquesta OFERTA en pintura!

I aprofita la #primavera per renovar la llar ????‍????????‍????

Publicat el 13-11-2018 a les 12:24

II Fira de Comerç de Celrà

L’Associació de Comerciants de Celrà organitza per segon any consecutiu la Fira de Comerç, un espai on els establiments del poble es reuneixen per donar a conèixer els seus productes i serveis al públic. Després de l’èxit de la primera edició, aquest any s’ha decidit ampliar la Fira a dos dies per tal de fer més gran la festa. Enguany, es celebra el dissabte 21 i el diumenge 22 de març, al Pavelló de les Piscines, amb activitats repartides durant les dues jornades.
 
El dissabte serà un dia més de festa. Començarà amb una classe de ZumbaKids perquè els nens puguin passar-ho bé ballant al ritme de Zumba. Seguidament, es durà a terme una MasterClass de Zumba per a adults en què tothom podrà gaudir al mateix temps que es posa en forma. A continuació, hi haurà temps per sopar o menjar alguna cosa, ja que els bars i restaurants del poble inscrits a la fira oferiran els seus serveis allà mateix, i es podran degustar les especialitats sense haver-se de desplaçar. Després d’agafar forces, hi haurà una sessió de música en viu a càrrec de The Country Revival Farmers a ritme del country i els balls folklòrics més animats. 
 
El diumenge tindrà lloc la Fira de Comerç (de 10 a 20 h) amb un munt d’estands dels diferents establiments del poble que oferiran productes i serveis d’alimentació, roba i complements, bicicletes, serveis de bellesa i perruqueria, fotografia, mecànica, instal·lacions, restauració, informàtica, teràpies naturals, educació infantil, arquitectura, jardineria, papereria, odontologia i molt més. A part de la presentació de productes i serveis, també s’organitzaran tallers, xerrades i demostracions de l’elaboració de productes amb què, a més de passar-ho bé, aprendrem de la mà dels mateixos comerciants. Durant tot el dia també hi haurà servei de bars i restaurants, a més d’inflables infantils perquè els més petits puguin gaudir de la jornada igual que els adults. 
 
ENRIC FERRER I FILL en aquesta Fira va a fer poble i a vendre petits accessoris i objectes de regal així com a donar a conèixer les últimes tendències amb banys, ceràmiques i parquets.
 

Publicat el 01-02-2017 a les 13:33

Fira Sant Andreu

La Fira de Sant Andreu es celebra el darrer cap de setmana de novembre, aquest any 2015 serà els dies 28 i 29 de novembre (de 10 del matí a 8 del vespre). És una de les més antigues i arrelades del municipi. Està estructurada com una veritable fira multisectorial, amb nombrosos actes complementaris a la mostra comercial, agrícola i ramadera, de caire lúdic i cultural.
 
El valor que té la fira per al nostre municipi transcendeix l’àmbit estrictament promocional. Esdevé una veritable festa en el seu sentit més ampli i una mostra de la vitalitat cívica del nostre teixit associatiu i cultural. Probablement això és el que explica el seu fort arrelament com un dels trets distintius indeslligables de la nostra particular idiosincràsia.
 
ENRIC FERRER I FILL hi anem per donar a conèixer les bigues i porxos d'imitació fusta que distribuïm. Podeu venir a veure el material també al nostre magatzem on tenim un expositor per poder mirar i tocar abans de encarregar el vostre.
noticia

Publicat el 01-01-2017 a les 13:33

Fira de mostres 2017

Ja estem apunt per la propera Fira de Mostres de Girona que tindrà lloc al Palau Firal de Girona durant dels dies 28 d’Octubre al 1 de Novembre (Horari: de 10 a 20h). Ens trobareu al Pavello nº 1 al estand nº 322. Us hi esperem!
  1. 1
  2. 2